preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 27. 10. 2017. 13:55 | RSS

Novi ciklus edukacija za nastavnike po nastavnim predmetima

Najavljujemo novi ciklus edukativnih predmetnih micro:bit radionica za nastavnike u okviru projekta ProMikro. Predmetne radionice počinju 25. listopada i traju do 10. studenoga 2017. godine. Nakon toga slijedi i ciklus naprednih radionica.

Na uvodnim radionicama sudjelovala je većina uključenih nastavnika, a za nastavnike koji nisu mogli pohađati iste organizirani su dodatni termini radionica.

Predmetne radionice služe kao praktični prikaz korištenja mikroračunala u pojedinim predmetima a organizirane su tako da će nastavnici na svakoj učiti primjere rada s mikroračunalima za određene grupe predmeta.

Popis nastavnika po terminima radionica potražite na ovoj poveznici, a grupe za radionice su formirane prema nastavnim predmetima koje predaju.

Grupe predmeta za koje se organiziranju radionice su:

  • informatika i tehnička kultura
  • matematika i priroda
  • glazbena kultura i tjelesna i zdravstvena kultura

Nastavnici koji predaju predmete poput povijesti, geografije, razredne nastave i sl. smješteni su u najsrodnije područje (u zavisnosti s materijalima koji se prolaze na radionicama).

Osim na predmetnim radionicama, nastavnici kao i drugi zainteresirani na Izradi! edukacijskom web portalu mogu pronaći:

Radujemo se druženju s vama na predmetnim radionicama!


ProMikro novosti
Najavljujemo novi ciklus edukativnih predmetnih micro:bit radionica za nastavnike u okviru projekta ProMikro....
U periodu od 4. do 18. listopada organizirano je više od 150 uvodnih radionica za nastavnike o...
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju