preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 1. 7. 2013. u 11:07 sati |

Prelazak s WebCT-a na Moodle

Ova usluga više nije dostupna CARNetovim korisnicima.

 

CARNet je nakon višegodišnje uporabe komercijalnog programa za udaljeno učenje - WebCT - svojim korisnicima odlučio na korištenje ponuditi drugi, nekomercijalni sustav za upravljanje nastavom - Moodle.

Uzimajući u obzir kompleksnost prelaska na drugi sustav CARNet je WebCT licencu produžio i na akademsku godinu 2008./2009., zaključno s 30.09.2009.godine.

Svim korisnicima WebCT-a CARNet je pružio tehničku podršku u postupku prijelaza te prebacivanja podataka na sustav Moodle. Prijenos podataka je trajao do isteka licence tj. do 30.09.2009. godine.

Pristup Moodle-u omogućen je isključivo korisnicima iz akademske i istraživačke zajednice koji imaju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr te učenicima i nastavnicima osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj koji imaju elektronički identitet u okviru HUSO sustava.

Sustav Moodle dostupan je na stranicama: http://moodle.carnet.hr.

Za pristup Moodle-u koristi se puni oblik oznake, odnosno id_korisnika@oznaka_ustanove npr. ihorvat@carnet.hr ili za oznake iz sustava škola ivan.horvat@skole.hr dok se skraćeni oblik oznake i dalje koristi isključivo za pristup WebCT-u.

Sva pitanja vezana za Moodle možete uputiti e-mailom na moodle@carnet.hr.

Prednosti novog programa su velike te držimo da će svi naši korisnici biti zadovoljni ponuđenim rješenjem.
 


 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju