preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 9. 6. 2016. u 11:37 sati |

Blog

Ova usluga više nije dostupna CARNetovim korisnicima.

http://e-obrazovanje.carnet.hr adresa je bloga koji zainteresiranim korisnicima donosi novosti na području primjene informacijsko-komunikacijskih tehnologija u učenju i obrazovanju.

Namijenjen je prvenstveno nastavnicima u osnovnoj i srednjoj školi te znanstveno-nastavnom osoblju visokoobrazovnih ustanova koji u svojem radu koriste ili žele koristiti informacijsko-komunikacijsku tehnologiju za unapređenje nastave.
Blog je također namijenjen i CARNetovim djelatnicima i partnerima, studentima, učenicima te široj zainteresiranoj javnosti.

Autori bloga su djelatnici CARNetovog Odjela za podršku obrazovanju koji svakodnevno rade na primjeni informacijsko-komunikacijske tehnologije u nastavi te dolaze u doticaj s brojnim praktičarima uključujući sveučilišne profesore, nastavnike i druge edukatore iz Hrvatske i svijeta.

Osim čitanja aktualnih objava na blogu korisnici mogu neposredno komunicirati s autorima bloga kroz komentare objava i putem stranice "Glogajte s nama", na kojoj čitatelji mogu podijeliti svoja iskustva, ideje, pitanja, korisne linkove, prijedloge i sl.


CARNET Prenosimo s bloga
 
 
Kontakt za Blog
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju