preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 25. 5. 2018. u 10:11 sati |

Kako postati korisnik

Za korisnike koji žele izmjeriti brzinu prijenosa podataka od svoga računala prema CARNET mreži ili obrnuto, dovoljno je da se sa svojim internetskim preglednikom upute na adresu http://bwm.carnet.hr i odaberu jedan od ponuđenih testova.

Nakon nekoliko trenutaka, kada mjerenje završi, rezultati će biti prikazani i upisani u bazu. Ako korisnik ponovi mjerenje, a pristupi mjeraču s istom IP adresom, moći će pogledati i rezultate prijašnjih mjerenja.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju