preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 8. 6. 2010. u 13:50 sati |

NetRiders Hrvatska 2010

NetRiders Challenge Hrvatska 2010.
CARNet - Cisco Regional Academy
Zagreb, 05.05.2010.

 

Poštovani voditelji, predavači i polaznici Cisco akademija mrežnih tehnologija,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na ovogodišnje natjecanje NetRiders 2010, koje će se održati 05. svibnja 2010. godine na adresi Josipa Marohnića 5, u organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet i Cisco Hrvatska.

Na natjecanju će se provjeravati znanja i vještine iz područja mrežnih tehnologija sadašnjih i bivših polaznika programa CCNA.

Voditelji akademija ili instruktori mogu prijaviti do 3 polaznika koji će sudjelovati na natjecanju. Tri najbolje rangirana natjecatelja mogu sudjelovati u završnom, svjetskom NetRiders natjecanju. Natjecatelje u ovoj kategoriji prijavljuju akademije.

Ove godine za natjecanje se mogu prijaviti i svi ostali polaznici programa CCNA, kao i bivši polaznici CCNA programa, no njihov rezultat će se vrednovati u posebnoj kategoriji i to samo na nacionalnoj razini, te neće biti u mogućnosti nastaviti natjecanje na svjetskoj razini, niti ući u zbroj bodova za pojedine akademije. Natjecatelji u ovoj kategoriji prijavljuju se samostalno.

Prijave se primaju do 30. travnja 2010. godine na adresu camt@carnet.hr.

U prijavi je potrebno navesti:

  • ime i prezime natjecatelja
  • status na akademiji (npr. na 3. semestru, završio akademiju i sl.)
  • broj mobitela natjecatelja
  • e-mail adresu natjecatelja


Natjecanju mogu pristupiti kandidati koji:

  • su polaznici lokalne akademije na 4. semestru CCNA programa ili su završili CCNA program u zadnjih 6 mjeseci
  • nisu instruktori na akademiji


Natjecanje počinje u 9.00 sati i traje do 12.00. Nastavak je nakon pauze u 13.30 sati proglašenjem pobjednika i dodjelom nagrada!

Nadamo se Vašem što većem odazivu i veselimo se (ponovnom!) susretu s Vama!

Srdaćan pozdrav,

Branko Radojevć & Ana Vujasin


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju