preskoči na sadržaj
.
Pitanja i odgovori
Općenito

 • Problemi sa spajanjem i pucanjem veze
 • (Ne)dozvoljeni servisi
 • Spajanje ISDN-om na CARNetove modemske ulaze
 • Upute za uporabu poslužitelja mail.cmu.carnet.hr
 • Kako provjeriti koristim li PAP autentikacijski protokol?
 • Može li se na CARNetove modemske ulaze spajati iz inozemstva?
  Spajanje iz inozemstva

  Korisnici se na CARNetove modemske ulaze mogu spajati i iz inozemstva pozivom na telefonski broj:

   +385 76 767676

  Za spajanje na CMU iz inozemstva osigurano je ukupno 30 modemskih ulaza.

  Korisnici koji zovu iz neke ustanove (npr. hotela) koja ima vlastitu, lokalnu telefonsku centralu morat će ispred gore navedenog broja upisati još i predbroj koji će omogućiti vanjski poziv. Za predbroj koji treba upisati korisnik se mora raspitati u ustanovi iz koje zove.

  Napomena

  Važno je naglasiti da prilikom spajanja iz inozemstva ne vrijedi povlaštena tarifa za spajanje na CARNetove modemske ulaze već korisnik plaća punu cijenu međunarodnog poziva, tj. iznos koji korisnik plaća ovisi o dogovoru između T-Coma i nekog od operatera izvan Hrvatske preko kojeg se poziv ostvaruje.

 • Što kad osobni vatrozid prijavi napad na moje računalo?

 
Kontakt za CMU
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju