preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 24. 1. 2017. u 12:25 sati |

CARNetovi modemski ulazi

Ova usluga više nije dostupna CARNetovim korisnicima.
 

Napomena: Od 1. siječnja 2013. godine CARNetovi modemski ulazi (CMU) prestali su s radom. Svi korisnici koji žele nastaviti koristiti pristup Internetu putem CARNetove mreže moći će to učiniti putem jedne od CARNetovih usluga širokopojasnog pristupa Internetu.

Podsjećamo, korisnici Internetu mogu pristupiti:

  • koristeći ADSL tehnologiju (DUO/TRIO.CARNet Plus, O2CARNet, MetroCARNet)
     
  • putem infrastrukture mreže kabelske televizije (XCARNet/3DCARNet, OKCARNet)
     
  • putem mobilnih mreža: HSDPA, UMTS, EDGE i GPRS tehnologije (Tele2CARNet, Mobile/Vipme/Homebox CARNet).

Detaljnije informacije o navedenim uslugama možete pronaći na stranici http://www.carnet.hr/pristup_internetu, a za dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte CARNetov helpdesk putem elektroničke pošte helpdesk@carnet.hr ili pozivom na besplatni broj telefona 0800 227 638.


CMU novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 9. 2. 2009. 00:00 | RSS

Smanjenje broja CARNetovih modemskih ulaza

Obavještavamo Vas da je na osnovu analize zauzeća CARNetovih modemskih ulaza u zadnjih godinu dana CARNet odlučio smanjiti broj modemskih ulaza u cijeloj Hrvatskoj...

Obavještavamo Vas da je na osnovu analize zauzeća CARNetovih modemskih ulaza u zadnjih godinu dana vidno da je broj korisnika bitno smanjen kao i zauzeće istih. Razlog tomu su zasigurno zastarjela tehnologija dial up pristupa, kao i sve veća dostupnost širokopojasnih tehnologija pristupa Internetu. CARNet je u zadnje dvije godine uveo nekoliko različitih usluga širokopojasnog pristupa CARNet mreži i Intenetu (putem različitih tehnologija) te je i uslijed toga došlo do značajnog opadanja broja korisnika modemskih ulaza u CARNetu.


Iz navedenih razloga CARNet se odlučio za smanjenje broja modemskih ulaza u cijeloj Hrvatskoj te je od danas broj modemskih ulaza po regijama sljedeći:
Regija Zagreb: 1830 modemskih ulaza,
Regija Osijek: 930 modemskih ulaza,
Regija Split: 570 modemskih ulaza,
Regija Rijeka: 450 modemskih ulaza.


Preostali modemski ulazi i dalje ostaju raditi za naše korisnike koji za sada nemaju alternativu dial-up načinu spajanja na Internet, a sve ostale pozivamo da koriste naše usluge širokopojasnog pristupa Internetu, o kojima možete pročitati vise na: /pristup_internetu.
 


 
Kontakt za CMU
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju