preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 7. 2. 2012. u 16:11 sati |

Forum i mailing lista za korisnike

Za komunikaciju razvojnog tima prema korisnicima i korisnika CMS-a za škole međusobno, uspostavljeni su forum i mailing lista.

Mailing lista cms-korisnici@skole.hr namijenjena je informiranju o promjenama i novostima u sustavu koje su važne za korisnike. Želite li se pretplatiti na ovu listu, to možete učiniti ovdje, prateći upute.

Forum CMS za škole, kao podforum Foruma za škole, možete koristiti kao dodatnu pomoć i mjesto za razmjenu iskustava sa ostalim korisnicima. Za autorizaciju na forum potreban je elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.


 
Kontakt za CMS za škole
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju