preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 30. 11. 2009. 00:00 | RSS

Uputa III. gimnazije Osijek za izmjenu ponuđenih predložaka

Na natjecanju "Skockajte web!" prvu nagradu u kategoriji Junior osvojila je III. gimnazija Osijek. Uz nagradu za osvojeno prvo mjesto CARNetov razvojni CMS tim dodijelio im je pohvalu za napredan i kreativan pristup izradi vizualnog rješenja.

Svoju ideju za izmjenu dizajna odlučili su podijeliti sa svim korisnicima i omogućiti da svi koji to žele mogu promijeniti izgled web stranica škole i izvan definiranih predložaka. Upute se nalaze ovdje.

Još jednom čestitamo učenicima i profesorima na dobivenoj nagradi i zahvaljujemo im se na nesebičnom dijeljenju znanja! :)

CMS tim

Priloženi dokumenti:

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju