preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 2. 2010. 11:28 | RSS

Forum i mailing lista za korisnike

Za komunikaciju CMS tima prema korisnicima i korisnika CMS-a za škole međusobno, uspostavljeni su forum i mailing lista.

Mailing lista cms-korisnici@skole.hr namijenjena je informiranju o promjenama i novostima u sustavu koje su važne za korisnike. Želite li se pretplatiti na ovu listu, to možete učiniti ovdje, prateći upute.

Forum CMS za škole, kao podforum Foruma za škole, mozete koristiti kao dodatnu pomoć i mjesto za razmjenu iskustava sa ostalim korisnicima. Za autorizaciju na forum potreban je elektronički identitet.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju