preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 14. 2. 2017. u 12:22 sati |

CMS za škole

 

CMS za škole je sustav za upravljanje sadržajem (eng. Content Management System - CMS) webova škola, za jednostavno kreiranje i održavanje internetskih stranica. Trenutno više od 1200 osnovnih i srednjih škola ima stranice u CARNetovom CMS-u za škole.

I ove su internetske stranice izrađene u istom sustavu.


Preuzmi RSS
| Objavljeno 19. 11. 2009. 00:00 | RSS

Proglašeni pobjednici CMS natjecanja „Skockajte web!“

U okviru zatvaranja 11. CARNetove korisničke konferencije CUC 2009 proglašeni su pobjednici CMS natjecanja „Skockajte web!“.

Natjecanje je bilo namijenjeno svim osnovnima i srednjima školama u Republici Hrvatskoj koje su svoje školske webove izradile u CARNetovom CMS sustavu, a škole su se mogle prijaviti u dvije kategorije: senior i junior, ovisno o vremenu početka izrade weba.

U kategoriji senior pobjednici su:

1. mjestoOsnovna škola Popovac

2. mjestoOsnovna škola kneza Mislava, Kaštel Sućurac

3. mjestoOsnovna škola Matija Gubec, Cernik.

U kategoriji junior pobjednik je:

1. mjestoIII. gimnazija Osijek.

Uz osvojeno prvo mjesto, III. gimnazija Osijek dobila je i posebnu pohvalu CARNetovog CMS tima za iznimno napredan i kreativan pristup izradi vizualnog rješenja.

U sklopu natjecanja održane su i radionice u Osijeku, Zagrebu, Zadru, Rijeci i Splitu na kojima su polaznici bili educirani za korištenje CMS sustava.

Više o natjecanju može se pronaći na http://www.skole.hr/natjecanja/CMS.


 
Kontakt za CMS za škole
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
Slične usluge
 
 
 
 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju