CARNetov javni webMeđunarodna suradnja

Ured za odnose s javnošću

Zadaća CARNetovog Ureda za odnosa s javnošću je osigurati efikasno komuniciranje i obavještavanje interesnih grupa i cijele javnosti s ciljem stvaranja objektivne slike o djelovanju i planovima CARNeta.

Ured za odnose s javnošću tijekom 2000. godine objavio je 18 objava za medije, održane su 4 novinarske konferencije te podržani svi završeni CARNetovi projekti, događanja i rezultati.

Na novoj web stranici "CARNet pressroom" novinari, ali i ostali zainteresirani, mogu pratiti rad CARNeta. Osim arhive objava, fotografija i isječaka iz tiska, dostupan je i popis objavljenih publikacija koje se mogu naručiti putem Interneta, kao i CARNetov logotip program za potrebe njegovog točnog objavljivanja u medijima.

CARNet Pressroom je jedinstveni primjer web stranica za novinare na hrvatskom dijelu Interneta.

Ured za odnose s javnošću je 27. travnja 2000. godine organizirao prezentaciju o mogućnostima Interneta i CARNeta, s osvrtom na usluge posebno korisne novinarima. Nakon predstavljanja, novinari su pozvani da se prijave na tečaj o uporabi Interneta kojeg je pripremio CARNet. Tečaj je održan 11. svibnja 2000. u Sveučilišnom računskom centru SRCE.

 

 


© 2001 Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet
Sva prava pridržava.

Stranice su prilagođena Internet Exploreru 5.x u veličini 800x600
DiP: CWM 2001