preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 27. 5. 2011. u 16:53 sati |

Kako postati korisnik

Usluga DUO/TRIO.CARNet Plus pruža se isključivo korisnicima, pojedincima koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr na temelju kojeg se obavlja proces autentikacije i autorizacije korisnika za uporabu usluge.

Pravo korištenja usluge dobivaju korisnici CARNeta iz sustava visoke naobrazbe i to isključivo iz skupa djelatnika, studenata, vanjskih suradnika i gostiju koji sudjeluju u obavljanju poslova vezanih uz temeljne djelatnosti ustanove, a ne i u njenim eventualnim komercijalnim poslovima. Pravo korištenja imaju također i svi profesori, učenici i zaposlenici osnovnih i srednjih škola te đačkih domova.

Novi DUO/TRIO.CARNet Plus korisnik možete postati potpisom ugovora sa Iskonom. Za dodatne informacije na raspolaganju vam stoji Iskonova služba za korisnike koju možete kontaktirati pozivom na besplatni broj 0800 1000. Služba za korisnike na raspolaganju vam je od 8 do 20 sati svaki dan u tjednu.

Preduvjet za korištenje usluge DUO/TRIO.CARNet Plus je dostupnost usluge u području pokrivenom Iskon mrežom.

Da bi se korisnik mogao spojiti na Internet, treba imati aktivan elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu, odnosno korisničko ime i lozinku u sklopu AAI@EduHr sustava. Podatke dodjeljuje ustanova članica CARNeta kojoj korisnik pripada.

 


 
Kontakt za DUO.CARNET / TRIO.CARNET Plus
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju