preskoči na sadržaj
.
DUO/TRIO.CARNet Plus vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 5. 2011. 16:25 | RSS

Unaprijeđena ponuda CARNet paketa u Iskonovoj ponudi

Iskon u svojoj ponudi nudi CARNet pakete kojima je unaprijeđena postojeća ponuda. S novom ponudom svi Iskonovi paketi od sada će sadržavati isključivo flat Internet, a s obzirom na veliki broj zahtjeva za međunarodnim friends brojevima prema kojima korisnici mogu razgovarati po cijeni nacionalnih poziva, novi DUO paketi također imaju i tu mogućnost.

Svi korisnici novih DUO paketa ostvaruju i pravo na korištenje Iskon.Norton Internet zaštite na 12 mjeseci za samo 1 kn.

Korisnicima CARNetovih paketa osigurane su dodatne mogućnosti, korištenje Iskon.Norton Internet zaštite i Iskon.Snimalice koji su uključeni u cijene paketa.

U Iskonu je u tijeku posebna akcija za online prijave. Korisnici koji se sami prijave za nove usluge preko http://www.iskon.hr ostvaruju posebne pogodnosti: dar dobrodošlice Vivax digitalni okvir za 1 kn, te ovisno o paketu usluga kojeg odaberu Iskon.Snimalicu ili Iskon.Norton na godinu dana za samo 1 kn. Online akcija odnosi se na nove i na postojeće pakete usluga.

Novi Iskonovi paketi odobreni su od strane Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije.

  DUO.CARNet Plus TRIO.CARnet Plus
Mjesečna naknada 114,99 kn 185 kn
Uključeno
  • flat 5 Mbps
  • Iskon.Norton
  • flat 3 Mbps
  • Iskon.TV Start programski paket
  • Iskon.Snimalica

 

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju