preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 19. 2. 2018. u 15:05 sati |

DUO.CARNET / TRIO.CARNET Plus

DUO/TRIO.CARNET Plus je usluga širokopojasnog pristup internetu koja se temelji na tehnologiji pristupa CARNET mreži putem ADSL tehnologije.

Osnovnim paketom usluge DUO.CARNET Plus dobiva se pristup Internetu (ADSL2+) brzinom do 5Mbps/512kbps*, jedna telefonska (analogna) linija i jedan telefonski broj, neograničen internetski promet preko CARNET mreže, Iskon.Norton internet zaštita za računalo i najam modema.

Paketom usluge TRIO.CARNET Plus dobiva se pristup internetu (ADSL2+) brzinom do 3Mbps/384kbps*, jedna telefonska (analogna) linija i jedan telefonski broj, neograničen internetski promet preko CARNET mreže, Iskon.TV (preko 50 TV kanala), Iskon.Snimalica  te najam modema i set top boxa.

*Ako linija ne omogućava maksimalnu brzinu, Iskon će isporučiti najveću moguću koju linija može podržati. Isporuka brzine ovisi o mogućnostima linije.

Tko ima pravo na DUO/TRIO.CARNET Plus?

Usluga DUO/TRIO.CARNET Plus pruža se isključivo korisnicima, pojedincima koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr na temelju kojeg se obavlja proces autentikacije i autorizacije korisnika za uporabu usluge.

Korisnik elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr dužan je čuvati tajnost lozinke te poduzeti sve potrebne mjere kako bi onemogućio da u posjed lozinke dođu treće osobe uključujući prodajne predstavnike i djelatnike telekomunikacijskih operatora.

Pravo korištenja usluge imaju isključivo korisnici iz sustava školstva i visoke naobrazbe te učeničkih domova. Korisnici iz akademske zajednice moraju pripadati skupu djelatnika, studenata, vanjskih suradnika i gostiju koji sudjeluju u obavljanju poslova vezanih uz temeljne djelatnosti ustanove, a ne i u njenim eventualnim komercijalnim poslovima.

Koja su pravila ponašanja DUO/TRIO.CARNET Plus korisnika?

Svi korisnici CARNET mreže dužni su se ponašati u skladu s Odlukom o prihvatljivom korištenju CARNET mreže. U suprotnom podliježu sankcijama CARNET-ove Abuse službe što uključuje privremeno ili trajno onemogućavanje pristupa Internetu.

Dodatne informacije i sigurnosne savjete potražite na stranicama CARNET-ove Abuse službe.


DUO/TRIO.CARNet Plus vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 5. 2011. 16:25 | RSS

Unaprijeđena ponuda CARNet paketa u Iskonovoj ponudi

Iskon u svojoj ponudi nudi CARNet pakete kojima je unaprijeđena postojeća ponuda. S novom ponudom svi Iskonovi paketi od sada će sadržavati isključivo flat Internet, a s obzirom na veliki broj zahtjeva za međunarodnim friends brojevima prema kojima korisnici mogu razgovarati po cijeni nacionalnih poziva, novi DUO paketi također imaju i tu mogućnost.

Svi korisnici novih DUO paketa ostvaruju i pravo na korištenje Iskon.Norton Internet zaštite na 12 mjeseci za samo 1 kn.

Korisnicima CARNetovih paketa osigurane su dodatne mogućnosti, korištenje Iskon.Norton Internet zaštite i Iskon.Snimalice koji su uključeni u cijene paketa.

U Iskonu je u tijeku posebna akcija za online prijave. Korisnici koji se sami prijave za nove usluge preko http://www.iskon.hr ostvaruju posebne pogodnosti: dar dobrodošlice Vivax digitalni okvir za 1 kn, te ovisno o paketu usluga kojeg odaberu Iskon.Snimalicu ili Iskon.Norton na godinu dana za samo 1 kn. Online akcija odnosi se na nove i na postojeće pakete usluga.

Novi Iskonovi paketi odobreni su od strane Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije.

  DUO.CARNet Plus TRIO.CARnet Plus
Mjesečna naknada 114,99 kn 185 kn
Uključeno
  • flat 5 Mbps
  • Iskon.Norton
  • flat 3 Mbps
  • Iskon.TV Start programski paket
  • Iskon.Snimalica

 

 


 
Kontakt za DUO.CARNET / TRIO.CARNET Plus
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju