preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 21. 10. 2016. u 08:58 sati |

eLektire

Obrazac za javnu raspravu

Sljedeći obrazac koristi se za javnu raspravu o dokumentu “Prijedlog kriterija i preporuka za izradu kvalitetnih e-lektira” izrađenom kroz pilot projekt “e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)”. Kako bismo osigurali da prijedlog kriterija i preporuka za izradu e-lektira bude što kvalitetniji molimo vas da date svoj osvrt na predloženi dokument.

Dokument obuhvaća preporuke i kriterije za edukaciju i razvoj čitatelja te poticanje čitateljskih navika, za sadržajno oblikovanje e-lektira, tehnološke kriterije i zahtjeve, preporuke za metodičku obradu e-lektira i, naposljetku, preporuke za poticanje medijske konvergentnosti. Kriteriji i preporuke osmišljeni su za sva lektirna djela u elektroničkoj inačici, uz uvažavanje kognitivnih i jezičnih sposobnosti učenika određenog uzrasta. Posebna je pozornost pridana oblikovanju e-lektira za učenike s posebnim teškoćama učenja i učenike s posebnim jezičnim teškoćama.

Dokumentu možete pristupiti ovdje. Javna rasprava će trajati do 29. lipnja 2016. do 12 sati. Komentari i odgovori na komentare bit će objavljeni na stranicama projekta e-Škole po završetku javne rasprave. Nijedno polje u obrascu nije označeno kao obavezno, no radi kvalitete javne rasprave molimo vas da što više njih popunite. Hvala na vašem doprinosu!

 
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
 

Razvoj e-lektira i razmjena ideja - prijava za prezentiranje ideje

Odgovori na pitanja označena zvjezdicom (*) su obavezni.
* Ime i prezime
* Ustanova/tvrtka/institucija iz koje dolazite
* E-mail adresa za kontakt
* Naziv mikroprezentacije
Prijedlog ili sugestija za webinar (TeachMeet)
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju