preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 21. 10. 2016. u 08:53 sati |

Istraživanja

Dosadašnja iskustva uvođenja IKT-a u obrazovni sustav pokazuju pozitivne rezultate, ali i upozoravaju na moguće neuspjehe. U ovako velikoj investiciji ključno je donijeti informirane odluke o načinu investiranja i provođenja projekta, te o stvarnim potrebama korisnika za njegovim rezultatima. Stoga će se tijekom pripreme projekta, te njegovog provođenja, ali i nakon završetka, provoditi istraživanja o utjecaju projektnih aktivnosti na obrazovni sustav.

Dvije su glavne vrste istraživačkih aktivnosti tijekom pripreme projekta, koje trebaju omogućiti njegovo kvalitetno planiranje:

  • pregled literature, uključujući studiju o korištenju IKT-a u školama, posebno u Europi i Hrvatskoj
  • istraživanje o potrebama korisnika projekta te ekspertima u Hrvatskoj kroz organizaciju fokus grupa, intervjua i anketiranje.

Studije o korištenju tehnologije u obrazovanju:

Tijekom provođenja projekta provodit će se niz ciljanih istraživanja kako bi se utvrdio utjecaj projektnih aktivnosti na sam sustav te njegove sudionike. 

 

 
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
 

Europska unija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Europski strukturni i investicijski fondoviEuropski socijalni fond (ESF)OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

 

 
Kontakt za e-Škole
 
kontaktirajte online
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju