preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
 
| Zadnja izmjena 20. 1. 2016. u 11:02 sati |

POZIV ZA ISKAZ INTERESA
za osnivanje Regionalnih obrazovnih centara (ROC)  u sklopu projekta
"e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)"

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet objavljuje poziv za 150 škola za osnivanje Regionalnih obrazovnih centara (dalje u tekstu: ROC) u sklopu projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt) ” (dalje u tekstu: pilot projekt) financiranog iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Predmet ovog poziva je osnivanje ROC-ova kao dodatne napredno opremljene učionice u školi, gdje će se obavljati aktivnosti pilot projekta u razdoblju od 2016. do 2018. godine te kasnije tijekom provedbe druge faze e-Škole projekta do 2022. godine.

Cilj poziva je odabrati lokacije ROC-ova, koji će se opremiti u okviru pilot projekta za potrebe održavanja edukacije i skupova od strane CARNeta te agencija/organizacija nadležnih za poticanje razvoja i podršku odgojno-obrazovnom sustavu u RH, ali i za edukacije/programe organizirane od strane lokalne zajednice (npr. za nezaposlene, doškolovanja, prekvalifikacije i sl.).

Cjeloviti tekst poziva možete naći ovdje.

Krajnji rok za prijavu i podnošenje dokumentacije je 26. siječnja 2016. godine.

Način prijave

Prijavitelj se na poziv prijavljuje putem prijavnog obrasca koji se nalazi ovdje.
U prijavni obrazac potrebno je unijeti osnovne podatke, tlocrt s oznakom učionice i fotografije prostora te odgovoriti na ključna pitanja.

Trajanje poziva

Poziv traje od 18. do 26. siječnja 2016. godine te će po njegovom zatvaranju CARNetovo povjerenstvo odabrati lokacije ROC-ova te škole i osnivače škola o tome izvijestiti elektroničkim putem.

Dodatne informacije

Dodatne informacije vezane za prijavu na poziv za iskaz interesa za osnivanje regionalnih obrazovnih centara (ROC) moguće je dobiti putem e-maila: helpdesk@skole.hr.

 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju