preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
 
| Zadnja izmjena 21. 10. 2016. u 08:57 sati |

Provedbeni partneri

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) jedan je od provedbenih partnera u pilot projektu e-Škole. Osnovana je Zakonom o Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (NN 24/10.). Osnivač Agencije je Republika Hrvatska, a prava i dužnosti osnivača obavlja ministarstvo mjerodavno za poslove obrazovanja. Djelatnost Agencije su poslovi planiranja, razvijanja, organiziranja, provedbe, praćenja i unapređivanja sustava strukovnog obrazovanja i obrazovanja odraslih.
 

http://www.asoo.hr

 

Agencija za odgoj i obrazovanje (AZOO) osnovana je Zakonom o Agenciji za odgoj i obrazovanje (NN 85/06), koji propisuje da je osnivač Agencije Republika Hrvatska, a prava i dužnosti osnivača obavlja Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Djelatnost Agencije za odgoj i obrazovanje je obavljanje stručnih i savjetodavnih poslova u odgoju i obrazovanju. Agencija sudjeluje u praćenju, unapređivanju i razvoju odgoja i obrazovanja na području predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog odgoja i obrazovanja, obrazovanja odraslih te školovanja djece hrvatskih građana u inozemstvu i djece stranih državljana.
 

http://www.azoo.hr

 

Fakultet organizacije i informatike (FOI) jedna je od 33 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu. Prvih dvanaest godina djelovao je kao visoka ekonomska škola, a od 1974. godine djeluje kao fakultet i jedini je koji obrazovnim i znanstveno-istraživačkim programom isključivo pokriva područje informacijskih znanosti, odnosno informatike. U tu svrhu izučavaju se sadržaji iz informacijskih znanosti (informatike) i informacijskih tehnologija i sadržaji iz ekonomije, organizacije, komunikologije i drugih srodnih područja.
 

http://www.foi.unizg.hr

 

 
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
 

 


Europska unija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Europski strukturni i investicijski fondoviEuropski socijalni fond (ESF)OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju