preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 30. 1. 2014. u 11:46 sati |

Webinari

Kako bismo pomnije razmotrili i analizirali specifična područja i izazove koje dotiče projekt, povremeno će se organizirati webinari na odabrane teme. Na ovim stranicama moći ćete pristupiti odabranim webinarima s posebnim osvrtom na uvođenje IKT-a u poslovne i nastavne procese.

Snimke webinara

CUC 2012 - Susret ELA alumni

Tema susreta na CUC-u 2012 bili su otvoreni obrazovni sadržaji (eng. Open Educational Resources – OER) te inicijative koje podupiru trendove „otvaranja“ sadržaja u obrazovne svrhe: Pariška deklaracija o otvorenim obrazovnim sadržajima (OER) i Hrvatska deklaracija o otvorenom pristupu. 
 
Poljsku inicijativu u kreiranju otvorenih obrazovnih resursa (OER) predstavila je Karolina Grodecka s krakovskog sveučilišta AGH-UST, a o projektima informatizacije škola u Sloveniji pričala je Nives Kreuh, voditeljica slovenskog nacionalnog projekta e-šolstvo i viša savjetnica zavoda za školstvo Republike Slovenije. 
 
 


 
Kontakt za e-Škole
 
kontaktirajte online
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju