preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 21. 10. 2016. u 08:55 sati |

Sinergija s drugim projektima i inicijativama

Obrazovni su sustavi među najkompleksnijim sustavima jednog društva. Iako ambiciozno zamišljen, projekt e-Škole ne pretendira riješiti sve probleme i zadovoljiti sve potrebe jednog takvog kompleksnog sustava. Upravo suprotno, kako bi e-Škole postigle ciljeve zacrtane projektom potrebni su zajednički iskoraci različitih projekata i inicijativa.

Stvaranje digitalno zrelih škola ovisit će stoga o kvalitetnom radu s nastavnicima u svim segmentima njihovog djelovanja, od njihove inicijalne edukacije, preko stručnog usavršavanja tijekom rada, do osobne podrške koju nastavnici dobivaju u školi, lokalnoj zajednici i od državnih tijela. Ovisit će i o podršci lokalne samouprave - one samouprave koje prepoznaju važnost ovakvih projekata moći će ih kvalitetnije implementirati i dugoročno iskoristiti njihove moguće učinke.

Od posebne je važnosti usklađivanje e-Škola s drugim važnim obrazovnim inicijativama kao što su izrada novih kurikuluma, čije će rokove morati pratiti stvaranje digitalnih obrazovnih resursa, te licenciranje nastavnika (u najavi), koje bi moralo vrednovati i rad nastavnika s novim tehnologijama.

Osim velikih nacionalnih, te strateških lokalnih, institucionalne, pa i individualne inicijative su od velike važnosti za uspjeh e-Škola. Sinergija između e-Škola i pojedinih školskih projekata, kojima na raspolaganju stoje financijski programi Erasmus+ te Obzor2020, može polučiti iznimno veliku dodanu vrijednost za pojedine škole, njihove nastavnike i učenike, a slijedom toga i za roditelje i širu zajednicu. CARNet nije u mogućnosti sudjelovati u svim pojedinačnim EU projektima, no neke ključne projekte može podržati i s postojećim uslugama, stoga nam javite svoje planove.

 

 
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
 

Europska unija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Europski strukturni i investicijski fondoviEuropski socijalni fond (ESF)OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

 

 
Kontakt za e-Škole
 
kontaktirajte online
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju