preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 29. 10. 2013. u 14:52 sati |

Otvorite svoj e.Tečaj

Ako želite implementirati e.Tečajeve u vašu nastavu te je na taj način dodatno obogatiti, molimo Vas da klikom na sliku ispunite online obrazac za otvaranje e.Tečaja.

Sve potrebne podatke i upute za pristup e.Tečajevima za primjenu u nastavi uskoro ćete primiti na adresu elektroničke pošte koju ste upisali u obrazac.

Kako bismo vam po primitku ispunjenog obrasca mogli otvoriti pristup zatraženom e.Tečaju, obzirom da su tečajevi izrađeni pomoću alata otvorenog koda Moodle, molimo vas da se registrirate u CARNetov sustav Loomen putem stranice http://loomen.carnet.hr/. Za uvođenje u rad s Loomenom možete se poslužiti priručnikom autorice Ivane Bosnić.

Prijaviti se možete elektroničkim identitetom iz sustava AAI@EduHr. Molimo vas da u prijavi upišete adresu elektroničke pošte sa svoje ustanove.

Pravo pristupa e.Tečajevima za primjenu u nastavi imaju učitelji i nastavnici iz osnovnih i srednjih škola te svi pripadnici akademske i istraživačke zajednice koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.


 
Kontakt za e.Tečajevi
 
0800 227 638
ili kontaktirajte online
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr
preskoči na navigaciju