preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 16. 4. 2013. u 10:34 sati |

e.Tečajevi za primjenu u nastavi

Kontakti

Upite vezane za e.Tečajeve za primjenu u nastavi možete uputiti elektroničkom poštom na adresu helpdesk@CARNet.hr, telefonom na besplatni broj 0800 CARNet (0800 227 638) - kućni 1 te putem Skypea na carnet_helpdesk.


Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 9. 9. 2011. 15:46 | RSS

Usluga e.Tečajevi za primjenu u nastavi obogaćena novim tečajem

CARNetova usluga e.T – e.Tečajevi za primjenu u nastavi obogaćena je još jednim novim online tečajem. Radi se o online tečaju pod nazivom Osnove programa za tablično računanje MS Excel 2007.
 

Tečaj je namijenjen učenicima srednjih škola kojima je Računalstvo/Informatika redoviti predmet i učenicima osnovnih škola kojima je Informatika izborni predmet. Naravno, tečaj mogu koristiti i svi oni kojima je želja naučiti rukovati osnovnim mogućnostima programa MS Excel 2007.

Više o tečaju, njegovom sadržaju, ciljevima i potrebnim predznanjima moguće je doznati na http://www.carnet.hr/e-tecajevi_za_primjenu_u_nastavi/Osnove_Excel.

Usluga e.T – e. tečajevi za primjenu u nastavi namijenjena je učiteljima i nastavnicima informatike u osnovnim i srednjim školama, ali i ostalom nastavno-znanstvenom osoblju visokoškolskih ustanova, koji tradicionalan oblik nastave žele obogatiti novim oblicima učenja.

Svi e.Tečajevi mogu se u potpunosti izvoditi putem Interneta (online) gdje nastavnik preuzima ulogu mentora. Ovisno o želji i interesu nastavnika, e.Tečajevi se mogu implementirati u nastavu kao dodatni materijali za rad u učionici ili se samo dijelom mogu izvoditi online, kao nadopuna klasičnom obliku nastave (kombinirani model).
U svim tečajevima postoji mogućnost komunikacije nastavnika s učenicima, te učenika međusobno, putem foruma i elektroničke pošte.

Unutar svakog tečaja postoje zadaci za vježbu i provjeru znanja za koji je razrađen sustav bodovanja pa se uspjeh na tečaju, ukoliko nastavnik želi, može implementirati u završnu ocjenu nastavnog predmeta.
Više informacija o usluzi e.T. - e.Tečajevi za primjenu u nastavi moguće je pronaći na adresi http://www.carnet.hr/e-tecajevi_za_primjenu_u_nastavi/o_usluzi.

Pristup pojedinom tečaju iz programa usluge moguće je dobiti ispunjavanjem web obrasca koji je dostupan na http://www.carnet.hr/e-tecajevi_za_primjenu_u_nastavi/postani_korisnik.

 

 


 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr
preskoči na navigaciju