preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 24. 1. 2017. u 12:39 sati |

Edukacija

Ova usluga više nije dostupna CARNetovim korisnicima.

 

CARNet je za svoje korisnike razvio online tečaj za samostalno učenje - Izrada e-knjige u EPUB formatu.

Tečaju se može pristupiti u CARNetovom sustavu Loomen (https://loomen.carnet.hr), a nalazi se u kategoriji Otvoreni@Loomen.hr - CARNet. S obzirom da je tečaj otvoren za sve korisnike, za pristup tečaju nije potrebno prijaviti se sa AAI@EduHr korisničkim računom.

Tečaj je namijenjen svim korisnicima koji žele saznati više o e-knjigama, uređajima i aplikacijama koji služe za čitanje e-knjiga, a prvenstveno je namijenjen onima koji žele izrađivati vlastite e-knjige. U tečaju je naglasak stavljen na praktičnu primjenu naučenog tako polaznici nakon upoznavanja pojedinih alata koji se obrađuju u lekcijama imaju priliku koristiti njihove mogućnosti pri izradi vlastite e-knjige.

 


 
Kontakt za eduKnjižara
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju