preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 11. 1. 2012. 10:56 | RSS

Poziv Centra za e učenje Srca na suradnju i dostavljanje prijedloga projekata razvoja e-kolegija

Sveučilišni računski centar Srce poziva sve nastavnike Sveučilišta u Zagrebu zainteresirane za suradnju na osmišljavanju i provođenju projekata primjene alata i metoda e-učenja u nastavi da nam se jave s prijedlozima projekata. Srce je pokrenulo novu uslugu „Projekti razvoja e-kolegija“ u okviru koje će u suradnji s nastavnicima raditi na osmišljavanju i provođenju projekata razvoja e-kolegija.

Za navedene projekte Srce će osigurati:
• podršku u primjeni instrukcijskog dizajna
• obuku u radu s tehnologijama
• podršku u izradi/izvođenju e-kolegija
• izradu određenih modula u kolegiju
• izradu animacija, simulacija, filmova i sl.

Temeljem prijava odabrat ćemo kandidate s kojima ćemo zajedno razraditi konačne prijedloge projekata kojima će se definirati ciljevi, poslovi, potrebni resursi i rokovi, te započeti s realizacijom odabranih projekata.

Od kandidata očekujemo aktivan angažman u svim fazama suradnje – od razrade projekta i izrade sadržaja do izvođenja i evaluacije e-kolegija. Pravo na sudjelovanje imaju svi nastavnici koji su navedeni kao nositelji predmeta u Redu predavanja Sveučilišta u Zagrebu.

Rok za prijavu je 31. siječnja 2012. godine. Više informacija o projektima razvoja e-kolegija i prijavi projekata možete pročitati na stranici: http://bit.ly/yZzmfT


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju