preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 8. 7. 2014. u 15:19 sati |

Alumni

Dobrodošli na stranice završenih polaznika 
E-learning akademije!

 

E-learning akademiju je do danas završilo jedanaest generacija odnosno 543 polaznika, uglavnom zaposlenih u visokom, srednjem i osnovnom školstvu, ali i u ustanovama obrazovanja odraslih, tvrtkama, udrugama i javnim ustanovama. Svi polaznici koji uspješno završe E-learning akademiju stječu status ELA alumnija.


Pozivamo vas da i nakon ELA-e podijelite s kolegama novosti i ideje putem:

  • mailing liste ELA Alumna - ela-alumni@carnet.hr
  • na Twitteru putem oznake #ela #elacademy (a nas pratite na @ELAcademy)
  • na LinkedInu putem grupe "E-learning akademija"

 

 

            

***
 

Kontakt:
ela@carnet.hr 
tel: +385 1 6661 760
fax: +385 1 6661 709 

Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 12. 5. 2009. 00:00 | RSS

Predavanje Centra za e-učenje

U ponedjeljak, 18. svibnja 2009. u 16 sati, u zgradi Srca, održati će se predavanje pod nazivom: "Implementacija e-učenja na MEF-u - praktična iskustva, prepreke i rješenja". Predavanje će održati doc. dr. sc. Mirza Žižak s Medicinskoga fakulteta.

Medicinski fakultet (MEF) tijekom proteklih 10tak godina usvaja i primjenjuje različite oblike e-učenja u nastavnom procesu. Motivi za implementaciju ICTa i Weba u nastavni proces bazirali su se na želji za unapređenjem kvalitete poučavanja, na mogućnostima razvoja suradnje s drugim fakultetima, te neminovnosti primjene e-učenja u medicini (utjecaj izvana) koja će se dogoditi pa je najbolje da se s time krene što prije.  No, razvoj e-učenja se provodio sporadično bez sustavnih planova razvoja, odgovarajućih pratećih projekata i organizacijske strukture te se najvećim dijelom zasnivao na individualnom entuzijazmu pojedinaca te radu tzv. „samostalnih strijelaca“. Takav pristup, nažalost, nije potaknuo značajniji iskorak u sustavnoj promjeni načina poučavanja te primjeni e-učenja u nastavi. Stoga su promjene u pristupu bile imperativne i neophodne.

Do preokreta dolazi s usvajanjem strategije razvoja e-učenja na MEFu, stvarane paralelno i usklađeno s izradom Sveučilišne Strategije. Istodobno, edukacija nastavnika provođenjem tečajeva i izradom edukacijskih video materijala stavljena je u sam vrh prioriteta u provođenju Strategije. Rezultat je takvog pristupa da je do danas MEF-LMS, inače službeno aktiviran početkom prosinca, uveden na gotovo 80% svih katedara, a kroz radionice je prošlo gotovo 60% svih naših nastavnika.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju