preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 13. 1. 2015. u 10:29 sati |

Laboratorij za e-učenje

Da bi stekli što praktičnija znanja i naučili koji obrazovni alati i tehnologije postoje, te jesu li primjereni za njihovu nastavu, polaznicima sva tri programa E-learning akademije na raspolaganju je bio Laboratorij za e-učenje.

U Laboratoriju su polaznici mogli proučiti analize obrazovnih tehnologija i njihove primijenjivosti u obrazovnom okruženju, ali i niz "živih" obrazovnih alata koje su mogli isprobati u praksi, analizirati, upoznati i procijeniti koliko su primijenjivi u njihovoj nastavi i sredini.

Na raspolaganju su im bili alati poput različitih LMS sustava (npr. Moodle, Ilias, Atutor ili Chamilo), blogova, e-portfolia, wikija, Twittera, alata za izradu konceptualnih mapa, podcastova, sustava za društveno umrežavanje, sustava za web konferencije i mnogih drugih.

Kroz samostalno istraživanje, grupne aktivnosti i suradnju u različitim alatima Laboratorija polaznici su učili o alatima kako kroz teoriju, tako i kroz vlastito iskustvo.  

Što sve nudi Laboratorij za e-učenje istražite na http://elacd.carnet.hr.
 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju