preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 13. 1. 2015. u 09:47 sati |

Način rada

Nastava na E-learning akademiji bila je kombinirana i održavala se u obliku online nastave i tri radionice uživo. Nastava se održavala na hrvatskom jeziku.

Nastava je uključivala visok stupanj interakcije između polaznika međusobno, kao i između polaznika i tutora putem online diskusija, elektroničke pošte, različitih alata za komunikaciju online i susreta uživo.

Nastava i aktivnosti u online okruženju odvijale su se putem sustava za upravljanje učenjem (LMS), a u dijelovima nastave koristili su se i drugi alati poput wikija, bloga ili alata za izradu konceptualnih mapa i sl. Polaznici su se za korištenje tih alata pripremiti na orijentacijskoj i prijelaznoj radionici.

Tijekom pohađanja E-learning akademije polaznici su sudjelovali u nizu aktivnosti u online okruženju i u učionici koje uključuju sudjelovanje u diskusijama, pisanje radova, istraživanje, proučavanje stručne literature i slično. Dio sadržaja obrađivao se metodom studija slučaja, koje uključuju multimedijalne materijale vezane uz hrvatske i međunarodne projekte e-učenja. Od polaznika je bilo očekivano da uz samostalno svladavanje gradiva, neke aktivnosti rade u paru ili grupi.

Vrijeme potrebno za učenje: polaznici su za samostalne i grupne aktivnosti na mreži (učenje, proučavanje materijala, samostalne i grupne zadatke, sudjelovanje u diskusijama i pisanje radova) morali izdvojiti oko 10 sati tjedno, što kroz 32 tjedna online nastave čini ukupno 320 sati. Uz 30 sati nastave u učionici svaki program trajao je ukupno 350 sati.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju