preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 26. 8. 2010. u 12:34 sati |

Intervju s polaznicima programa Course Design 


 
Janko Ehrlich-Zdvořák
Hrvatska udruga paraplegičara i tetraplegičara

1. Koji su Vaši razlozi (motivacija) za prijavu na E-learning akademiju, program Course Design?

Dolazim iz nevladine udruge - Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara – u kojoj se već duže vrijeme osjeća koliko je nedostatna (prva) rehabilitacija osoba sa spinalnom ozljedom u Hrvatskoj. Nedostatak prave stručne i društvene podrške, prenašanja znanja i iskustava, rezultira izoliranošću, odbačenošću i neznanjem kod mnogih osoba s ozljedom kralježnične moždine.

Mi u HUPT-u bismo to željeli promijeniti, pa kako nam je nekako dosta čekanja da se pokrene tromi državni aparat, planiramo početi neke vlastite (ili u suradnji s drugim institucijama) obrazovne projekte u svrhu educiranja ne samo naših članova, već i drugih koji nisu članovi, a imaju paraplegiju ili tetraplegiju, obitelji te ostalih vezanih za ovu grupaciju ljudi.

2. Koja su Vaša očekivanja od programa, odnosno koje konkretne akcije mislite poduzeti u svom radnom okruženju u smislu uvođenja i efikasnog korištenja e-learninga?

Kao što sam već naveo, želja nam je pokretanje vlastitog e-learning projekta. Iskreno se nadam kako ću po svršetku ELA-e imati dovoljno znanja i biti u mogućnosti aktivno pridonositi realizaciji te zamisli. Koliko se vidi, prema planu studija, kvaliteta znanja na kraju ne bi trebala biti upitna.

3. Kako Vas se dojmila orijentacijska sesija?

Vrlo lijepo. Ugodno me iznenadio nenametljiv – no ipak ozbiljan – pristup kanadskih tutora, kao i domaćih predavača. Kao i kod svake nove grupe (studenata) uvijek se osjeća lagana suzdržanost u početku... Međutim, "led" se brzo probio i zapravo je šteta što smo se relativno brzo fizički razišli. No, preko WebCt-a svi smo "tu negdje".
 
                                           ***

Vera Franc
Zagrebačka banka d.d.

1. Koji su Vaši razlozi (motivacija) za prijavu na E-learning
akademiju, program Course Design?

Organizacija u kojoj radim sprema za uvođenje e-learninga prvenstveno u
svrhu brze, fleksibilne i česte edukacije velikog broja dislociranih
zaposlenika. Ta će edukacija trebati biti iskrojena prema našim specifičnim
poslovnim potrebama. S obzirom da u području osposobljavanja radnika
za sad nemamo osobe koja poznaje "tajne" tehnologije oblikovanja treninga
u e-mediju, zato što podučavanje kroz taj medij smatram svojim osobnim
razvojem u karijeri te zato što je ELA ponudila format školovanja koji je
dinamikom kompatibilan mojim poslovnim obvezama, odlučila sam krenuti u
program.


2. Koja su Vaša očekivanja od programa – koje konkretne akcije mislite poduzeti u svom radnom okruzenju u smislu uvođenja i efikasnog korištenja e-learninga?

Od programa očekujem da mi pojasni razumijevanje tehnologije e-learninga i
mogućnosti stapanja s klasičnim metodama učenja u radnom okruženju, kako bih mogla kvalitetno sudjelovati u projektu uvođenja e-learninga u moju
organizaciju i poslovno argumentirati dodanu vrijednost koju donosi.

3. Kako Vas se dojmila orijentacijska sesija?

Vrlo sam zadovoljna sveobuhvatnošću aktivnosti sadržanom u orijentacijskoj
sesiji koja je optimalno trajala. Smatram da je bila vrlo informativna što
se tiče operativnih pojedinosti, a istovremeno je studij smjestila u širok
profesionalni kontekst kroz prezentacije mr. Palea i dr. Bullena.

 
 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju