preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 2. 12. 2011. 16:22 | RSS

Početni sastanak partnerskih timova projekta eVET READY

Od 28. do 30. studenoga 2011. godine u Zagrebu je održan početni sastanak partnerskih timova projekta eVET READY, koji je pokrenut u okviru potprograma Leonardo da Vinci s ciljem izrade i objave alata za samoprocjenu spremnosti strukovnih škola za e-učenje.

Početni sastanak bio je prilika za upoznavanje timova iz Belgije, Njemačke, Poljske, Slovenije i Hrvatske te planiranje budućih projektnih aktivnosti, od definiranja termina sljedećih sastanaka do promišljanja elemenata alata za samoprocjenu. Osim toga timovi su imali prilike vidjeti primjer dobre prakse upotrebe informacijskih tehnologija u nastavi jedne hrvatske strukovne škole. Naime, posjetili smo Geodetsku tehničku školu u Zagrebu u kojoj već dugi niz godina nastavnik informatike Zlatan Soldo svojim entuzijazmom nastoji integrirati internetsku tehnologiju u nastavni proces i ne samo naučiti učenike, već i familijarizirati svoje kolege s „novim“ tehnologijama.

Sljedeća projektna mobilnost je radni sastanak u Ljubljani, koji će se održati u travnju iduće godine.

Više informacija o sastanku nalazi se na stranici Zagreb meeting.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr
preskoči na navigaciju