preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 29. 8. 2010. 22:47 | RSS

Održani stručni skupovi za edukatore – regije Primorje

Stručni skupovi za edukatore regije Primorje održani su u Rijeci i Otočcu. Edukatori iz Primorsko-goranske i Istarske županije prisustvovali su stručnom skupu u Rijeci, a edukatori iz Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Ličko-senjske županije stručnom skupu u Otočcu.

Oba skupa organizirana su pod vodstvom višeg savjetnika za informatiku Eugena Bana i Renate Ivanković, voditeljice projekta koja je na početku skupa predstavila projekt, te detaljno objasnila organizacijsku  i sadržajnu problematiku projekta.

Stručni skup u Rijeci održan je 25.08.2010. u Srednjoj školi za elektrotehniku i računalstvo.Edukatore su obrazovali regionalni edukatori: Dejan Matić, Milana Jakšić i Predrag Dukić.

Domaćin stručnog skupa u Otočcu bila je Srednja škola Otočac, 27. kolovoza 2010. godine. Skupu su prisustvovali edukatori navedenih županija koji će upoznati učitelje i nastavnike iz svih osnovnih i srednjih škola svoga područja s brojnim sadržajima i uslugama koje im pruža MZOŠ i CARNet. Ulogu edukatora imale su Jasminka Gerin, regionalni edukator i Ivanka Kranjčević-Orešković, voditeljica regionalnih edukatora ove regije.

Slike s navedenih skupova pogledajte ovdje
 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju