preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 29. 9. 2010. 18:53 | RSS

Završena 6. faza projekta

Glavna projektna aktivnost šeste faze projekta bila je obavještavanje ravnatelja osnovnih i srednjih škola o provedbi projekta ICT Edu na razini škole.

29. rujna 2010. svi ravnatelji osnovnih i srednjih škole e-mailom dobili su dopis od ravnatelja  CARNet-a, AZOO i Uprave za informatiku i tehnologije pri MZOŠ-u, o obveznosti organiziranja radionica u školama (s kontaktima zaduženih edukatora).

Projektom je predviđena obvezna, ujednačena edukacija svih odgojno-obrazovnih djelatnika u osnovnim i srednjim školama RH (svi učitelji i nastavnici, stručni suradnici i ravnatelji škola).

Projekt Informacijsko-komunikacijska tehnologija u obrazovanju – ICT Edu provodit će se u dva modula. Prvi modul potrebno je realizirati u razdoblju od 8. studenoga 2010. do 31. kolovoza 2011., a obuhvaća slijedeće sadržaje:

a)    Elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu
b)    Sigurnost na Internetu
c)    Komunikacija elektroničkom poštom (CARNetov webmail)
d)    Portal za škole
u trajanju od 220 minuta

Uskoro započinje sedma faza projekta, vremenski najduža, koja će omogućiti edukacija svih odgojno-obrazovnih djelatnika.

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju