preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 11. 4. 2011. 21:20 | RSS

Stručni skup ravnatelja osnovnih škola, Vodice

Na stručnom skupu ravnatelja osnovnih skola, koji je održan od 4. do 6. travnja 2011. u Vodicama, predstavljeni su najbitniji detalji o provedbi projekta ICT Edu. 

Voditeljica projekta Renata Ivanković predstavila je svim sudionicima skupa (preko 600 ravnatelja) trenutačno stanje projekta te istaknula da je do sada održano 2016 radionica u 1079 osnovnih i srednjih škola. Tom je prilikom zahvalila svim ravnateljima na njihovoj suradnji s projektnim timom te ih pozvala da na adresu renata.ivankovic@carnet.hr pošalju povratne informacije o provedbi ICT Edu radionica u njihovim školama.Sva mišljenja ravnatelja koja su do sada primljena objavljena su na stranici http://www.carnet.hr/ictedu/ravnatelji_o_projektu.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju