preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 5. 2011. 14:35 | RSS

Međunarodni skup za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju

U Opatiji se od 23. do 27. svibnja 2011. održava 34. međunarodni skup za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju, elektroniku i mikroelektroniku - MIPRO 2011.

Mipro

Preko 1000 sudionika iz 43 zemlje koji djeluju u državnoj administraciji, gospodarstvu, obrazovanju, znanstvenim, istraživačkim i razvojnim ustanovama te će nizom aktualnih ICT tema obilježiti ovaj najveći nekomercijalni tehnološki skup u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi. Voditeljica projekta ICT Edu, Renata Ivanković na konferenciji je predstavila projekt ICT Edu te istakla izrazito velik odaziv svih osnovnih i srednjih škola kao i veliko zadovoljstvo školskih ravnatelja i nastavnika sa sadržajima, metodama rada i modelom stručnog usavršavanja nastavnika u njihovim školama.

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju