preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 6. 7. 2011. 14:33 | RSS

Danas završava prvi modul projekta ICT Edu

Nakon 2187 odrađenih radionica u kojima su sudjelovale 1304 škole (97% škola u RH) i 43854 nastavnika, stručnih suradnika i školskih ravnatelja, svi pokazatelji nam govore o izrazitom uspjehu provedbe projekta. Velikim zalaganjem cijelog projektnog tima uspjeli smo gotovo sve sudionike uvjeriti da su ovi sadržaji, metode rada i model provedbe edukacije uistinu najprimjereniji našim nastavnicima i sve smo planirane ciljeve uspjeli ostvariti u maksimalnom iznosu. Mišljenja ravnatelja i nastavnika možete pročitati na stranicama http://www.carnet.hr/ictedu/ravnatelji_o_projektu i http://www.carnet.hr/ictedu/misljenje_korisnika.

ICT Edu edukatori su jako velikom broju učitelja i nastavnika dali puno novih informacija, ali i što je također važno, oslobodili ih straha od korištenja računala, pokazali im da uporaba računala nije isključivo vezana samo uz nastavu informatike te da sva problematika vezana uz to područje nije u isključivoj ingerenciji nastavnika informatike. Prema reakcijama naših nastavnika i ravnatelja, koji su pohvalili ne samo organizaciju, sadržaje i radne materijale projekta, već i izrazito ljudski i blizak pristup edukatora, zaključujemo da smo pored obrazovnih ciljeva uspjeli ostvariti i mnoštvo indirektnih ciljeva (povezivanje kolektiva, razvoj suradničkog duha među nastavnicima, kvalitetniji pedagoški rad s učenicima i njihovim roditeljima i dr.).

 
Od sljedeće školske godine u planu je provedba drugog modula ICT Edu projekta, a o svim detaljima bit će obaviješteni ravnatelji škola.
 
Zahvaljujemo svim sudionicima radionica i školskim ravnateljima na tako velikom odazivu i susretljivosti koju su pokazali prema članovima projektnog tima.
 
 
 
 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju