preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 3. 2012. 13:27 | RSS

Najavljen nastavak provedbe projekta ICT Edu i sadržaji daljnjih modula

Na državnom stručnom skupu za ravnatelje osnovnih škola RH, koji se od 27. do 29. veljače 2012. godine održao u Vodicama i na kojem je sudjelovalo više od 640 ravnatelja, najavljen je nastavak provedbe projekta ICT Edu i sadržaji daljnjih modula.

Izuzetno dobro posjećen skup bavio se kvalitetom i unapređivanjem kvalitete rada u školi, a o toj temi, kroz razna područja i aspekte djelovanja, predavanja su održali istaknuti sveučilišni profesori, djelatnici Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje, CARNeta, Agencije za odgoj i obrazovanje te učitelji praktičari. Strateške ciljeve Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta predstavio je ministar Željko Jovanović. Nakon što je ravnatelj CARNeta gospodin Zvonimir Stanić predstavio aktualnosti iz CARNeta i projekte koji su namijenjeni učenicima i odgojno-obrazovnim radnicima, voditeljica projekta ICT Edu Renata Ivanković održala je stručno predavanje s temom Razvoj digitalne kompetencije. U sklopu predavanja predstavljeni su rezultati dosadašnje provedbe projekta te su najavljeni sadržaji daljnjih modula ICT Edu.

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju