preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 9. 2012. 20:38 | RSS

CARNet suorganizator INFO sajma

Zagrebački velesajam i Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet u studenom 2012. godine organiziraju sajam informacijskih tehnologija - INFO.

Na sajmu INFO, CARNet će obilježiti 20. obljetnicu Interneta u Republici Hrvatskoj te će se predstaviti kroz niz predavanja, radionica i okruglih stolova. Posjetiteljima sajma bit će na raspolaganju djelatnici CARNeta koji će pružati opće informacije i prezentirati većinu CARNetovih usluga, a za neke od njih posjetitelji će se moći predbilježiti na sajmu (npr. otvoriti domenu).

U paviljonu 7 bit će organizirani sadržaji zabavno-edukativnog karaktera namijenjeni širokoj publici koji će obuhvatiti INFOGAMER - gaming natjecanja, izložbu starih računala RETRO INFO i prigodnu maloprodaju opreme u terminu od 13.-18. studenog 2012. godine.

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju