preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 18. 9. 2012. 08:02 | RSS

Aplikacije sajma INFO za iPhone i Android platforme

Nove tehnologije iznimnom lakoćom postaju dio naše svakodnevice i uvelike nam olakšavaju i poslovni i privatni život. Kako je INFO sajam informacijskih tehnologija, treba biti popraćen i modernom infrastrukturom. Aplikacija za iPhone i Android bazirane uređaje dio je toga, a već je dostupna svim posjetiteljima sajma na adresama http://ir.it4u.com.hr/ios za iPhone te http://ir.it4u.com.hr/android za Android uređaje.

Aplikacija jasno i pregledno daje informacije o izlagačima, predavanjima te okruglim stolovima koji će biti održani tijekom sajma. Podatke o izlagačima lako je dodati među kontakte na samom telefonu, a ukoliko ne želite propustiti predavanje ili okrugli stol, jednostavnim odabirom moguće je kreirati podsjetnik u kalendaru uređaja. Podaci o izlagačima i predavanjima nadopunjuju se svakodnevno te su odmah dostupni korisnicima.

Aplikaciju Info izradila je tvrtka Informacijske tehnologije za vas d.o.o. te omogućila preuzimanje bez naknade na Apple App Storeu i Android Marketu.

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju