preskoči na sadržaj
.
Static HTML

Dana 1. 11. 2009. CARNet je, zbog nedostatka interesa i konstantnog pada broja korisnika IRC servisa koji pristupaju poslužitelju iz CARNet mreže, prestao s pružanjem usluge IRC servisa. Time je prestao s radom IRC poslužitelj Zagreb.HR.Eu.Undernet.Org.

DNS zapis irc.carnet.hr preusmjeren je na irc.undernet.org čime je omogućeno da se korisnici koji su koristili CARNetov IRC posužitelj i dalje nesmetano spajaju na Undernet mrežu.

 
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju