preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Novosti vezane uz natjecanje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 20. 11. 2014. 07:05 | RSS

Finale natjecanja Napravi pravi POTEZ

Dana 19. studenog 2014. na CARNetovoj korisničkoj konferenciji CUC 2014 u Hotelu Antunović održano je finale natjecanja Napravi pravi POTEZ! (Populariziraj Tehnologijom Znanost). Stručni žiri je odabrao, u opakoj konkurenciji, tri najbolja rada. Pobjednik POTEZa je nastavnik Nedeljko Begović iz gimnazije Matija Antun Reljković iz Vinkovaca sa temom „Gibanje kuglice niz kosinu i pad sa stola“.

Treće mjesto i tablete su osvojile nastavnice Adrijana Leko i Ivana Knezović iz OŠ dr. Franjo Tuđman iz Šarengrada sa temom „Voda – uvjet života: svojstva vode.“ Drugo mjesto i prijenosna računala osvojile su nastavnice Ina Pendić i Suzana Poljak iz OŠ Jurja Dobrile iz Rovinja sa temom „Sir Cumference and the dragon of Pi“.

Natjecanje Napravi pravi POTEZ! održalo se u sklopu Inspiring Science Education (ISE) projekta, koji ima za cilj popularizirati znanost i prirodoslovne predmete putem postojećih e-learning resursa. Projekt je financiran iz programa potpore politike za konkurentnost i inovacije u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji (CIP ICT PSP).


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju