preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 20. 4. 2016. u 15:32 sati |

Novosti

Na ovoj stranici možete pratiti sve novosti vezane uz Inspiring Science Education projekt, kao i obavijesti o događanjima vezanima uz znanstvenu tematiku.

Inspiring Science Education (ISE) projekt je kojim će CARNet u skladu sa ciljevima projekta te u svojom vizijom i misijom, u 313 hrvatskih škola nastojati popularizirati znanost i prirodoslovne predmete korištenjem informacijsko komunikacijskih tehnologija (IKT).

Inspiring Science Education projekt se financira iz programa potpore politike za konkurentnost i inovacije u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji (CIP ICT PSP).

 


Preuzmi RSS
| Objavljeno 4. 7. 2014. 10:22 | RSS

Na svoju e-mail adresu dobivajte novosti objavljene na ISE webu

S ciljem što boljeg informiranja, CARNet svojim korisnicima omogućava korištenje RSS (Really Simple Syndication) kanala, koji omogućava brzo i jednostavno pregledavanje novosti i informacija objavljenih na CARNetovom webu.

Osim na RSS izvor na CARNetovoj naslovnici, možete se pretplatiti i na webove ISE projekta (hrvatsku i englesku verziju), te na taj način na svoju e-mail adresu dobivati sve objavljene novosti.

Kako postaviti RSS?

Upute za korištenje RSS kanala putem Outlooka 2013 mogu se vidjeti u dokumentu koji je CARNet pripremio za e-Upise, dostupnom na adresi https://www.upisi.hr/docs/Upute__rssu.pdf.

RSS kanali za novosti s ISE webova dostupni su na poveznicama:

Za dodatne informacije obratite nam se putem maila ise@carnet.hr.


| Zadnja izmjena 13. 4. 2016. u 10:20 sati |

 


Inspiring Science Education (ISE) projekt sufinancira Europska Unija iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

Sadržaj ovih web stranica stajalište je autora. Europska Unija ne odgovara za sadržaj i upotrebu istog. 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju