preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 20. 4. 2016. u 15:32 sati |

Novosti

Na ovoj stranici možete pratiti sve novosti vezane uz Inspiring Science Education projekt, kao i obavijesti o događanjima vezanima uz znanstvenu tematiku.

Inspiring Science Education (ISE) projekt je kojim će CARNet u skladu sa ciljevima projekta te u svojom vizijom i misijom, u 313 hrvatskih škola nastojati popularizirati znanost i prirodoslovne predmete korištenjem informacijsko komunikacijskih tehnologija (IKT).

Inspiring Science Education projekt se financira iz programa potpore politike za konkurentnost i inovacije u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji (CIP ICT PSP).

 


Preuzmi RSS
| Objavljeno 4. 7. 2014. 14:35 | RSS

Učiteljica Suzana Delić ostvarila besplatno sudjelovanje na ISE ljetnoj školi u Grčkoj

Od 13. do 18. srpnja 2014. u Grčkoj će se, pod nazivom „Otkrijte svemir: od teleskopa do akceleratora“, održati ljetna škola za ISE učitelje i nastavnike. Svi učitelji i nastavnici iz ISE škola diljem Europe bili su pozvani na prijavu za besplatno sudjelovanje, a odabrano ih je pet najboljih.

Među njih pet našla se i gospođa Suzana Delić, diplomirana učiteljica savjetnica s pojačanim predmetom informatike, koja radi u Osnovnoj školi Horvati Zagreb. Njena prijava sadržavala je sljedeće dokumente:

Ljetna škola se održava u sklopu Inspiring Science Education projekta a sudionici će imati prilike upoznati se sa otvorenim znanstvenim sadržajima, e-znanstvenim alatima u učionici, a škola će uključivati i praktične te mnoštvo drugih aktivnosti. Više o svemu pogledajte na http://www.galileoteachers.org/ise-summer-school-for-teachers/.

Inspiring Science Education projekt je u kojem će CARNet u 313 hrvatskih škola nastojati popularizirati znanost i prirodoslovne predmete korištenjem informacijsko komunikacijskih tehnologija (IKT). ISE projekt se financira iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija kao dio Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

Gospođi Suzani Delić čestitamo te želimo istaknuti da je ovo jedna od dobrobiti sudjelovanja u ISE projektu. Zato vas pozivamo da se priključite, postanete dio ISE zajednice te na taj način ostvarite neke od dobrobiti koje projekt nudi. Popis dobrobiti koje se mogu ostvariti te  uvjete sudjelovanja potražite na adresi http://www.carnet.hr/ise/poziv. Za sve druge informacije te za prijavu za sudjelovanje u projektu, kontaktirajte nas putem maila na ise-prijava@carnet.hr.

Pratite nas i na Facebooku, na adresi https://www.facebook.com/ISE.Croatia.

Suzana Delić - biografija

Suzana Delić je magistra primarnog obrazovanja te učiteljica savjetnica s pojačanim predmetom informatike. Suzana je zaposlena u zagrebačkoj OŠ Horvati, u kojoj je i voditeljica projekata Comenius (sada Erasmus+), međunarodnog projekta Time, kao i nekoliko e-Twinning projekata. Upravo je postala i eTwinning ambasadorica na što je izuzetno ponosna.

Promovirajući uvođenje videokonferencija u nastavi da bi se što bolje ostvarili kurikulumski ciljevi, i sama je vodila stotinjak videokonferencija te je i regionalna koordinatorica Megaconference Jr. U brojnim projektima usko surađuje i s CARNetom, čija je administratorica. Edukatorica je u projektu Škole 2.0. te voditeljica ODS i ISE projekata u školi. Aktivno sudjeluje u projektu AMORES.

Voditeljica je Županijskog stručnog vijeća te usko surađuje s Agencijom za odgoj i obrazovanje. Na projektima vezanim uz videokonferencije već godinama surađuje sa školama iz Hong Konga, Londona, New Yorka i Londona (Kanada). Održala je niz predavanja, webinara i radionica na državnoj i međunarodnoj razini. Voditelj je i GLOBE programa. Kao velik zaljubljenik filma posebno je ponosna na dvije nagrade s međunarodnog Pulskog filmskog festivala u kategoriji najboljeg amaterskog filma.

Suautorica je Profilova udžbenika iz hrvatskoga Priča o jeziku 3 i jedna od urednica portala Suradnici u učenju, u čijim akcijama pod nazivom „Sigurniji internet za djecu“ redovito sudjeluje.


| Zadnja izmjena 13. 4. 2016. u 10:20 sati |

 


Inspiring Science Education (ISE) projekt sufinancira Europska Unija iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

Sadržaj ovih web stranica stajalište je autora. Europska Unija ne odgovara za sadržaj i upotrebu istog. 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju