preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 20. 4. 2016. u 15:32 sati |

Novosti

Na ovoj stranici možete pratiti sve novosti vezane uz Inspiring Science Education projekt, kao i obavijesti o događanjima vezanima uz znanstvenu tematiku.

Inspiring Science Education (ISE) projekt je kojim će CARNet u skladu sa ciljevima projekta te u svojom vizijom i misijom, u 313 hrvatskih škola nastojati popularizirati znanost i prirodoslovne predmete korištenjem informacijsko komunikacijskih tehnologija (IKT).

Inspiring Science Education projekt se financira iz programa potpore politike za konkurentnost i inovacije u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji (CIP ICT PSP).

 


Preuzmi RSS
| Objavljeno 9. 12. 2014. 15:11 | RSS

200 škola u Finskoj priključilo se ISE projektu

Danas, 9. prosinca 2014. godine, ISE projekt u Finskoj dobio je svoju dvjestotu školu. Škola Leppäkorpi svojim je pristupom ISE projektu postala jubilarna škola u projektu.

Nastavnica Laura Merenvainio sa svojim razredom bila je u posjeti znanstvenom centru Heureka nakon čega je odlučeno da će se škola priključiti projektu.

„Želim da e-učenje postane sastavni dio učenja u našoj školi. Nedavno smo dobili nove tablete, i potrebne su nam kvalitetne aplikacije i programi. Zato želimo da nam ISE projekt pruži podršku u potrazi za kvalitetnim digitalnim resursima“, rekla je gospođa Laura Merenvainio.

Želite li i Vi da e-učenje postane svakonevica u Vašoj školi? Saznajte više informacija o projektu, javite nam se i pristupite projektu. Više informacija o priključivanju škole doznajte na adresi: http://www.carnet.hr/ise/poziv

 


| Zadnja izmjena 13. 4. 2016. u 10:20 sati |

 


Inspiring Science Education (ISE) projekt sufinancira Europska Unija iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

Sadržaj ovih web stranica stajalište je autora. Europska Unija ne odgovara za sadržaj i upotrebu istog. 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju