preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 20. 4. 2016. u 15:32 sati |

Novosti

Na ovoj stranici možete pratiti sve novosti vezane uz Inspiring Science Education projekt, kao i obavijesti o događanjima vezanima uz znanstvenu tematiku.

Inspiring Science Education (ISE) projekt je kojim će CARNet u skladu sa ciljevima projekta te u svojom vizijom i misijom, u 313 hrvatskih škola nastojati popularizirati znanost i prirodoslovne predmete korištenjem informacijsko komunikacijskih tehnologija (IKT).

Inspiring Science Education projekt se financira iz programa potpore politike za konkurentnost i inovacije u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji (CIP ICT PSP).

 


Preuzmi RSS
| Objavljeno 30. 1. 2015. 16:31 | RSS

Upute za ostarivanje potvrda o sudjelovanju na ISE webinaru "Od čega se sastoji svemir?"

Zbog velikog broja upita o potvrdama za sudjelovanje na ISE webinaru "Od čega se sastoji svemir", koji je danas, 30. siječnja od 14 do 15 sati, održao prof. dr. sc. Ivica Puljak, obavještavamo nastavnike iz škola uključenih u ISE projekt, da će potvrde o sudjelovanju na webinaru biti poslane tijekom idućeg tjedna.

Kako bi ostvarili pravo na potvrdu, na mail ise-prijava@carnet.hr trebaju poslati sljedeće podatke: ime s kojim su se priključili na webinar, ime i prezime te adresu škole.

Za nastavnike iz škola koji nisu dio ISE projekta, vrijede iste upute, ali je prije ostvarivanja prava na potvrdu potrebno ostvariti preduvjet - pristupiti ISE projektu. Upute za pristupanje projektu mogu vidjeti na sljedećim adresama: http://www.carnet.hr/ise/aktivnosti i http://www.carnet.hr/ise/poziv.

 


| Zadnja izmjena 13. 4. 2016. u 10:20 sati |

 


Inspiring Science Education (ISE) projekt sufinancira Europska Unija iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

Sadržaj ovih web stranica stajalište je autora. Europska Unija ne odgovara za sadržaj i upotrebu istog. 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju