preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 20. 4. 2016. u 15:32 sati |

Novosti

Na ovoj stranici možete pratiti sve novosti vezane uz Inspiring Science Education projekt, kao i obavijesti o događanjima vezanima uz znanstvenu tematiku.

Inspiring Science Education (ISE) projekt je kojim će CARNet u skladu sa ciljevima projekta te u svojom vizijom i misijom, u 313 hrvatskih škola nastojati popularizirati znanost i prirodoslovne predmete korištenjem informacijsko komunikacijskih tehnologija (IKT).

Inspiring Science Education projekt se financira iz programa potpore politike za konkurentnost i inovacije u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji (CIP ICT PSP).

 


Preuzmi RSS
| Objavljeno 31. 8. 2015. 15:49 | RSS

Osvrt na ISE ljetnu školu 2015.: Desa Roguljić, pobjednica foto natjecanja za promatranje Pomrčine Sunca

Desa Roguljić, pobjednica foto natjecanja održanog u sklopu ISE projekta, tj. aktivnosti promatranja Pomrčine Sunca (20. ožujka 2015. godine) kao nagradu je osvojila ISE ljetnu školu koja se održala u Grčkoj, od 12. do 17. srpnja. Dio njenog osvrta na ovo stručno usavršavanje donosimo u nastavku.

"Zanimljivo, poučno i zabavno. Zato želim i preporučujem  i drugim učiteljima da se  uključe u bilo koje projekte u kojima se može puno novog naučiti, primijeniti u izvođenju nastave, i ako te posluži sreća (kao mene) obići nove zemlje, upoznati nove ljude, njihove običaje, steći nova prijateljstva i razmijeniti iskustva u radu."

Cijeli osvrt pročitajte ovdje.

Pobjednička fotografija:

 


| Zadnja izmjena 13. 4. 2016. u 10:20 sati |

 


Inspiring Science Education (ISE) projekt sufinancira Europska Unija iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

Sadržaj ovih web stranica stajalište je autora. Europska Unija ne odgovara za sadržaj i upotrebu istog. 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju