preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 20. 4. 2016. u 15:32 sati |

Novosti

Na ovoj stranici možete pratiti sve novosti vezane uz Inspiring Science Education projekt, kao i obavijesti o događanjima vezanima uz znanstvenu tematiku.

Inspiring Science Education (ISE) projekt je kojim će CARNet u skladu sa ciljevima projekta te u svojom vizijom i misijom, u 313 hrvatskih škola nastojati popularizirati znanost i prirodoslovne predmete korištenjem informacijsko komunikacijskih tehnologija (IKT).

Inspiring Science Education projekt se financira iz programa potpore politike za konkurentnost i inovacije u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji (CIP ICT PSP).

 


Preuzmi RSS
| Objavljeno 15. 1. 2016. 12:42 | RSS

Inspiring Science Education Academy 2016. (ISE ljetna škola 2016.)

Od 3. do 8. srpnja te od 10. do 15. srpnja održat će se Inspiring Science Education Academy 2016. (ISE ljetna škola 2016). Ovo događanje osmišljeno je za nastavnike STEM predmeta (prirodoslovno-tehničke grupe predmeta), a sastoji se do nekoliko tečajeva čiji su glavni ciljevi upoznati nastavnike s implementacijom istraživačkog učenja u nastavi.

Nastavnici i obrazovni stručnjaci će biti osposobljeni za primjenu koncepta znanstvene metodologije u učionici i povezivanje s brojnim otvorenim digitalnim obrazovnim sadržajima za dizajn inovativnih obrazovnih scenarija.

Broj mjesta na tečajevima je ograničen, a zbog velikog broja prijava ISE Academy 2016. održat će se u dva termina. Svi zainteresirani za sudjelovanje prijavu trebaju obaviti što prije kako bi osigurali mjesto. Prijave se vrše na adresi http://ise.ea.gr/content/registration.

Zainteresirani za određene tečajeve mogu se dodatno registrirati na stranicama tečaja:

Mogućnost besplatnog sudjelovanja u sklopu Erasmus+ programa

Troškovi za tečajeve, kao i putovanje i boravak mogu biti pokriveni u sklopu ERASMUS + programa (rok za prijavu je 2. veljače 2016. godine, 00:00 CET). Svi zainteresirani za pripremu uspješne KA1 prijave, upute mogu pročitati na adresi http://ise.ea.gr/content/how-apply,  te pogledati webinar koji su održali organizatori (Ellinogermaniki Agogi www.ea.gr) na adresi https://www.youtube.com/watch?v=j3my-pYntvk.


| Zadnja izmjena 13. 4. 2016. u 10:20 sati |

 


Inspiring Science Education (ISE) projekt sufinancira Europska Unija iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

Sadržaj ovih web stranica stajalište je autora. Europska Unija ne odgovara za sadržaj i upotrebu istog. 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju