preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 2. 2. 2018. u 14:39 sati |

Politika privatnosti

Pristup mrežnoj i mobilnoj aplikaciji Libar ograničen je i zaštićen korisničkom oznakom i lozinkom koji su dio elektroničkog identiteta korisnika iz sustava AAI@EduHr. Korisničku oznaku i lozinku smije koristiti samo osoba kojoj su oni izdani, te nije dopušteno davati ih na uporabu drugim osobama. Registrirani korisnik je odgovoran za održavanje povjerljivosti njegovog računa i korisničkog imena i za ograničenje pristupa vašem računalu te prihvaća odgovornost za sve događaje koji mogu nastati na njegovom računu ili korištenjem njegovog korisničkog imena.

CARNET poštuje privatnost korisnika aplikacije, te ni u kojem trenutku neće podatke o korisnicima i posjetiteljima mrežnih stranica ponuditi trećim stranama kao relevantne podatke. Osobni podaci korisnika tajni su i dostupni samo korisniku o čijim se podacima radi, te administratorima sustava. Navedene  podatke CARNET koristi isključivo u svrhu autentifikacije korisnika, analize i statistike te za potrebe realizacije usluge. Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik pristaje da CARNET raspolaže njegovim osobnim podacima u gore navedenu svrhu.

Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju