preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 2. 2. 2018. u 09:19 sati |

Kako postati korisnik

Sustav za online učenje Loomen dostupan je svim zainteresiranima. Dvije su razine pristupa sadržajima:

  1.  pristup uz prethodnu prijavu s podacima iz elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHR (registrirani korisnik)
  2.  slobodan pristup (pristup Gosta)

Pristup sustavu Loomen omogućen je korisnicima iz akademske i istraživačke zajednice koji imaju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr te učenicima i nastavnicima osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj koji imaju elektronički identitet u okviru HUSO sustava.

Prijavom u sustav Loomen s podacima iz elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHR, omogućen je pristup sadržajima koji se nalaze iza naziva Moji tečajevi, a predavači imaju i mogućnost otvaranja novih tečajeva ili korištenja tečajeva iz Riznice digitalnih nastavnih materijala.

Usluga Otvoreni tečajevi dostupna je svim zainteresiranim korisnicima (gostima), bez obzira na posjedovanje elektroničkog identiteta. Gostima su dostupni i tečajevi korisnika koji su omogućili ovu vrstu pristupa.

Autori tečajeva

Otvaranje tečajeva u sustavu Loomen moguće je zatražiti putem Zahtjeva za izradu vlastitog tečaja koji se nalazi na stranicama CARNET-ovog sustava Loomen https://loomen.carnet.hr. Za popunjavanje zahtjeva potrebna je prethodna prijava u sustav.

Polaznici tečajeva

Prijavite se u sustavNakon prijave prikazat će se lista tečajeva na koje ste upisani. Pristupiti možete onim tečajevima na koje vas dodao nastavnik ili autor tečaja ili ukoliko je pristup tečaju omogućen gostima. 

Upute za prijavu

Pristupite sustavu Loomen na https://loomen.carnet.hr/  i odaberite link AAI@Edu.hr prijava. U polje korisnička oznaka upišite puni oblik korisničke oznake tj. id_korisnika@oznaka_ustanove npr. ihorvat@carnet.hr ili za oznake iz HUSO sustava ivan.horvat@skole.hr uz pripadajuću korisničku zaporku.

Ako upisujete ispravne korisničke podatke, a pristup je i dalje onemogućen, kontaktirajte podršku korisnicima e-mailom na loomen@carnet.hr.

Više informacija o elektroničkom identitetu nalazi se ovdje.

Za korištenje tečajeva iz kategorije Otvoreni tečajevi prijava nije potrebna.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju