preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 17. 2. 2017. u 14:02 sati |

Upute za korisnike

Što nakon prijave?

Nakon što ste se uspješno prijavili, prikazat će se stranica s popisom tečajeva.

Na stranici je prikazan popis tečajeva na koje imate pravo pristupa, vaša uloga na tečaju i ime i prezime nastavnika. Ukoliko je naziv tečaja zasivljen drugi polaznici mu neće moći pristupiti niti će ga vidjeti na popisu kolegija nakon prijave u sustav.

Osobne podatke možete uređivati odabirom linka sa svojim korisničkim imenom u gornjem desnom uglu, primjer:    .

Na istom linku moguće je vidjeti i popis tečajeva na koje imate pravo pristupa:

Tečaju možete pristupiti odabirom željenog naslova.

Svaki tečaj ima svoju početnu stranicu. Elemente koji se nalaze na toj stranici i njihov raspored određuje nastavnik. S početne stranice moguća je navigacija unutar tečaja.

Ovako izgleda početna stranica u našem tečaju Logo

Loomen je vrlo prilagodljiv potrebama korisnika što se najbolje očituje uporabom blokova. Nastavnik na raspolaganju ima veliki broj blokova koje može dodavati s lijeve ili desne strane glavnog okvira. U glavnom okviru nalaze se materijali i aktivnosti predviđene u tečaju.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju