preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 20. 4. 2012. 11:49 | RSS

Novi CARNetovi online tečajevi

CARNet je sredinom travnja 2012. godine objavio dva nova online tečaja za samostalno učenje pod nazivom „Igre u Moodle-u“ i „Korištenje Jinga u nastavi“.

Tečaj za samostalno učenje „Igre u Moodle-u“ namijenjen je nastavnom osoblju osnovnih i srednjih škola kao i visokoškolskih ustanova članica CARNeta koji online tečajeve u Moodle-u žele učiniti zanimljivijim za svoje učenike i studente, te pomoću igara povećati njihovu motivaciju za učenje. Više o tečaju pročitajte na adresi http://www.carnet.hr/moodle/igre_u_moodleu.

Tečaj za samostalno učenje „Korištenje Jinga u nastavi“ namijenjen je nastavnom osoblju ustanova članica CARNeta, koje pomoću snimki zaslona i događaja na zaslonu računala želi učenicima i studentima olakšali korištenje računala u nastavi te na druge načine unaprijediti nastavu potpomognutu tehnologijom. Više o tečaju možete saznati na adresi
http://www.carnet.hr/moodle/koristenje_jinga_u_nastavi.

Tečajevi su dostupni svim korisnicima CARNeta kroz sustav Moodle na adresi https://moodle.carnet.hr/. Nakon pristupanja sustavu korisnici mogu pronaći ove tečajeve u bloku Priručnici. Napominjemo da je za pristup tečajevima potrebno posjedovati elektronički identitet u sustavu AAI@EduHR.

Tečajevi su također dostupni nastavnom osoblju koje ih želi održavati svojim učenicima i studentima putem CARNetove usluge e.T. – e.Tečajevi za primjenu u nastavi. Za otvaranje vlastitog e. Tečaja potrebno je ispuniti obrazac na adresi
http://www.carnet.hr/e-tecajevi_za_primjenu_u_nastavi/zahtjev_otvaranje_etecaja.

Za korisnike koji žele implementirati igre u Moodle-u i Jing u svoju nastavu, CARNet priređuje i dvije radionice koje će se održati u četvrtak 3. svibnja u prostorijama CARNeta u Ulici Josipa Marohnića 5 u Zagrebu. Jutarnja radionica počinje u 9 sati, a poslijepodnevna u 14 sati. 

Prijava na radionice je moguća na adresi http://www.carnet.hr/moodle/prijava. Za prijavu i sudjelovanje na radionici potrebno je posjedovati elektronički identitet u sustavu AAI@EduHR.

Više o radionici možete doznati na http://www.carnet.hr/moodle/radionice.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju